måndag 23 april 2012

Gör ett litet snabbinlägg..


Det är mycket som händer nu och jag ska iväg och bo borta några dagar och då behövde jag en större sminkväska som rymmer lite smått och gott. Har köpt ett superfint tyg hos Mrs Bao som jag äntligen fick 
"sätta tänderna" i :) 

Tröja i marin stil till min Mamma
Beställd filt i underbara svamptyget. Baksidan är röd fleece.


Nä nu är det bästa jag gör mig klar för att åka. Wish me luck :)

fredag 20 april 2012

De va på tiden...


 Dåligt mellan uppdateringarna men dagarna bara flyger fram. Sen vet jag inte om det är någon som läser mina blogginlägg... Är det de? Skriv gärna en liten kommentar om du hälsar på :)
Har precis upptäckt hur roligt det är att sy vuxenkläder och dessa två tröjor är avsedda för min Mamma som ska  ut och resa. 
Brunprickig tröja med lila kantband och träknapp. Små fickor av spetsglasunderlägg som jag köpt i London för några år sedan :)


Efter ett besök på skroten i Kinna fick det här tyget följa med hem. Jag hade tänkt att det ska bli en tunika till mig men mössbeställningarna haglar in så vi får se om det blir något tyg kvar.

Jag är en total sjalgalning och har väl hundra stycken ... men hindrar det mig? Nej! :)
Denna är sydd i jersey med spets på sidorna och är helt röd på baksidan.
Denna är sydd av en stuv jag hittade hos underbara Sydilla. Blir en läcker tunn sommarsjal framöver. Om inte någon hinner köpa den ;)
Dexter växer i en rasande fart och kläderna blir för små. Har sytt lite åt honom som förhoppningsvis ska passa en liten stund framöver iallafall.

Den bruna bodyn är sydd i tyget skyar och är en favorit. Den blå med helikoptrar på är tyget från  sos och armarna är en stuvbit från Ohlssons.Keps
Grandpa kofta som är lite för stor än.Present till Dexters tremänning Nova som snart ska på sol och bad semester.