torsdag 31 maj 2012

Ett kort inlägg..

I helgen bär det iväg på galej i Ljusdal och då behövdes det en tunika. Var på tjejkväll hos sydilla tidigare i veckan och kunde inte stå emot det fina tyget. Spetsen fram köpte jag av Mrs Bao och knåpade dit för hand.


Eftersom Dex har vart väldigt trött idag och sovit långa stunder så hann jag en del. Dessa linnen ska få följa med på marknad , och förhoppningsvis flytta hem till någon :)

Dags att packa inför helgen,
Peace and out!

fredag 18 maj 2012

Tröja till "mamma" :)

Ja det vart en omlottvariant från sömnadsmagasinet som jag modifierade lite. Tyget köpte jag på skroten i påsk när vi var och hälsade på D´s Farmor och Farfar. Underbart tyg som jag önskade att jag köpt mer av :)Dexter och hans kompis Alicia var i behov av vår/sommar mössor som inte var fodrade. Jag har köpt ett roligt material som man stryker på kläder så av detta fick det bli en stjärna på D´s mössa. Till Alicias mössa letade jag fram mina påstrykbara "diamanter" som jag köpt hos 3exter. Nästa gång ska jag nog beställa större storlek så att de syns bättre :).

Fick en beställning på en bodysuit som skulle vara lite tjejig.
Tycker att den vart härligt tuff och tjejjig:)  .

Denna bodysuit får flytta till en nykommen sötnos :)

Dexter fick sig en ny body. Jag ritade om ett mönster så knäppningen
 hamnade framtill och inte mitt i grenen.
. Sen kortade jag armarna eftersom det börjar närma sig sommar :)

Beställning till söta Leo. Body strl 80.

Dexter är numera utrustad med tre sommarjackor. Tycker denna modell var superbra så av rena farten blev det en blå  i velour och en svart/vit molnjacka med röda kanter.
Molnjacka strl 80. Fodrad luva med äkta retrotyg från när jag var liten :)Beställda retroväskor.
Vantar till lilla Siri .

Sminkväska i tyg från Mrs Bao.
Vantar beställda till Leo